Nicki Minaj brengt Drake tevoorschijn tijdens Toronto-concert voor live debuut ‘Needle’

“Maak wat lawaai voor de koning van Toronto”, zei de rapper “Super Freaky Girl” tegen haar publiek. Drake en Nicki Minaj zijn herenigd om Young Money-fans een flinke dosis nostalgie te bezorgen.

Minaj keerde dinsdagavond 30 april terug ten noorden van de grens voor een nieuwe Pink Friday 2 World Tour-stop in Toronto, en de 6 God verraste het publiek in haar geboortestad met een gastoptreden. Drizzy trad op voor het livedebuut van het Young Money-duo van ‘Needle’. De plaat belandde in december op Minaj’s Pink Friday 2-album, maar de twee moesten nog samen het podium betreden voor een uitvoering van het nummer.

Gehuld in een wijde broek en een bijpassend camouflagejack, brachten Drake en Nicki het publiek van de Scotiabank Arena in vervoering met hun naadloze energie voor hun eerste optreden samen in jaren. Op een gegeven moment gaf Drizzy Minaj een kus op de wang. “Maak wat lawaai voor de koning van Toronto”, riep Nicki tegen het publiek terwijl ze backstage liep. “Maak wat lawaai voor dit icoon, deze legende.”

Terwijl Nicki een kledingwissel onderging, hield de 6 God het feest levendig tijdens het optreden van ‘Rich Baby Daddy’. Vervolgens verliet hij de menigte met een boodschap die mogelijk verband hield met zijn sprankelende vete met Kendrick Lamar. “Ik houd van je. Je weet hoe laat het is, je weet wat ik moet doen”, verklaarde hij cryptisch.

“Needle” was een hoogtepunt op Pink Friday 2 en piekte op nummer 34 tijdens zijn debuut in de Billboard Hot 100; de track bleef vier weken op de kaart staan. De tocht stopt niet voor Nicki, die woensdag 1 mei is teruggekeerd naar haar geboorteplaats voor een Barclays Center-show in Brooklyn. Ze heeft dan een week vrij voordat ze weer op pad gaat voor drie dates in Texas.

error: Kopiëren mag niet!