Bhumi Pednekar is een mode-pionier 

Als Bhumi Pednekar het niet druk heeft met het maken van betekenisvolle films en het bijwonen van bruiloften, dan kun je haar vinden op het dichtstbijzijnde rode loper-gala. En het is gemakkelijk om haar te herkennen, mocht je het je afvragen. Nooit eentje die in een hokje past. Als je een buitengewoon mooi vormgegeven outfit op het tapijt ziet liggen, kun je er bijna zeker van zijn dat het Bhumi Pednekar is.

Zoals toen we het silhouet van een Grace Ling-outfit zagen tijdens de GQ 35 Most Influential Young Indians Awards 2024 en meteen wisten wie de draagster was. Een interessant gestructureerd wit ensemble met een witte bralette-top met metalen pijpje, een lange witte top met een achterplaatrok die bij elkaar wordt gehouden met touwtjes en een cropped blazer.

De outfit is minimaal qua verfijnde rechte snitten, maar dankzij de uitsnijdingen was de impact allesbehalve minimaal. Alsof dat nog niet genoeg was, koos Bhumi voor een kleur die paste bij de metalen accenten van de outfit en in de vorm van een menselijke derrière. De totale kosten van de outfit bedragen ongeveer ₹ 3,86 Lakhs en kunnen ook als afzonderlijke stukken online worden gekocht.

Wat de make-up betreft, was het een metaalachtige glans voor de basis en de algehele look en haar haar was gestyled in een rommelige vlecht die onder de blazer was gestopt.

Er zijn veel versies van het kleine zwarte jurkje, maar een uitgesneden exemplaar zonder rug lijkt Bhumi Pednekar’s favoriete keuze uit het assortiment.

Het is niet verrassend dat ze voor rode loper-evenementen, filmpromoties en première-avonden er een heeft die perfect is voor elke volledig zwarte dresscode-memo. Er zijn veel versies van het kleine zwarte jurkje, maar een uitgesneden exemplaar zonder rug lijkt Bhumi Pednekar’s favoriete keuze uit het assortiment. Het is niet verrassend dat ze voor rode loper-evenementen, filmpromoties en première-avonden er een heeft die perfect is voor elke volledig zwarte dresscode-memo.

error: Kopiëren mag niet!