Leo Victor behaalt eerste winst in Major League; Inter Wanica en Voorwaarts gelijkspel

In een spannende confrontatie op zaterdag 13 april heeft Leo Victor haar eerste overwinning in de Surinaamse Major League competitie geboekt door Broki met 4-3 te verslaan, ondanks een 2-0 voorsprong tijdens de rust. Broki toonde weerbaarheid in de tweede speelperiode door agressiever te spelen en drie doelpunten te maken, wat echter niet voldoende was om een gelijkspel of overwinning veilig te stellen. Deze belangrijke winst zorgt ervoor dat Leo Victor opklimt naar de achtste positie binnen de competitie.

In een tweede wedstrijd van de avond resulteerde de ontmoeting tussen Inter Wanica en Voorwaarts in een gelijkspel van 1-1, waarbij beide teams de eerste helft zonder doelpunten afsloten. Deze uitslagen voegen nog meer spanning toe aan de competitie, waarbij teams strijden voor elke punt in hun jacht op de kampioenstitel en verbeterde posities binnen de league.